Hem   Pensionärsföreningar   Aktiviteter   Luleå Kommun   Byar   Nyheter   Kontakt  
 
  Kommunala länkar   Anhörigkonsult   Vital Tour   G-Device  
 
Läs vidare...
 

Pensionärsservice

Pensionärsservice är en meningsfull praktikplats som kan leda till arbete eller utbildning, samtidigt som vi erbjuder service till kommunens pensionärer.

Pensionärsservice passar alla som är nyfiken på vårdyrket och vill få en lugn inskolning, där möjlighet ges att känna sig för i eget tempo. Hos oss på Pensionärsservice finns en härlig blandning av killar och tjejer, unga och äldre, svenskar och invandrare.

På Pensionärsservice utför vi meningsfulla arbetsuppgifter som är mycket uppskattade. Vi hjälper pensionärer i Luleå kommun med diverse sysslor i hemmet. Detta ger många pensionärer möjligheten, tack vare vår insats, att bo kvar hemma. 

Vi ger individen möjlighet att lära sig en hel del om vård och omsorg. Möjlighet finns att prova på omvårdnadsutbildningen en dag i veckan, vilket kan vara en inkörsport till att börja studera till undersköterska. För invandrare ges hos oss möjlighet att träna på det svenska språket och lära mer om det svenska samhället. Om intresse finns att jobba inom omsorgen, så är en tid på Pensionärsservice helt rätt väg att gå. Äldreomsorgen rekryterar direkt från Pensionärsservice

Vill du veta mer?
Kontakta Anita Klockare 
Tfn: 0920-29 41 12 
E-post: anita.klockare@amf.lulea.se
Besöksadress: Magasinsgatan 25

 

   Nyheter  
 
Vi kan nu också hälsa er alla välkomna till vår slutkonferens för projektet OLE 2 ...Läs mer »
 
Dansen som medel för transnationella möten ...Läs mer »
 

Utställningen "Samlingarna i fokus" på Björkskatan, vårdcentralsbyggnaden ...Läs mer »

 
 

     


 
Kontakt: info@lulesenior.se Luleå Senior har utvecklats i samarbete med: